avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract de salubrizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract de salubrizare

Buna ziua, as dori sa stiu daca, in cazul in care, primaria incheie un contract pentru serviciile de salubrizare cu o firma cu care societatea noastra are un contract pt aceste servicii si ulterior cei din primarie reziliaza contractul si fac cu o alta firma...noi suntem obligati sa incheiem contract cu cea de-a doua?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract cu societate de salubrizare Anca-Demetra Anca-Demetra Buna ziua, As vrea, daca se poate, sa ma lamuriti daca o societate comerciala care are spatiu inchiriat de la alta societate comerciala este obligata sa ... (vezi toată discuția)
Obligare incheiere contract de salubrizare? delia1988 delia1988 Societatea mea \"X\" isi desfasoara activitatea(un mic magazin mixt) intr-un spatiu inchiriat prin [b]contract de comodat[/b] incheiat la notar. Persoana ... (vezi toată discuția)
Contract salubrizare intreprindere familiala euroloser euroloser Buna ziua Am urmatoarea problema cu firma de salubrizare din urbea mea: Am incheiat un contract cu (unica) firma de salubrizare din urbe pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)