avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract salubrizare Intreprindere Familiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract salubrizare Intreprindere Familiala

Buna ziua

Am urmatoarea problema cu firma de salubrizare din urbea mea:
Am incheiat un contract cu (unica) firma de salubrizare din urbe pentru ridicarea de deseuri de la un chiosc alimentar. Volumul minim pe care furnizorul l-a acceptat era de 0.24 mc. Am constatat ca volumul de deseuri este sub 0,1mc si am cerut ajustarea acestuia prin contract. Raspunsul fiind negativ am solicitat rezilierea contractului pana cand se va ajusta volumul de deseuri.
Am primit astazi notificare ca se reziliaza contractul cu mentiunea ca vor fi anuntate autoritatile abilitate ca sa fiu sanctionat pentru nedetinerea unui contract.
Exista o posibilitate de a obliga furnizorul de servicii sa admita o corectie a volumului de deseuri ? Mentionez ca Hotararea Consiliului Local nu prevede un volum minim colectat.

cu stima,
Cel mai recent răspuns: euroloser , utilizator 09:38, 28 Iulie 2015
Nu se poate la o valoare mai mica decat v-au propus si nici fara contract nu puteti sa fiti pentru ca cei de la primarie si de la mediu va vor cauta.
Consider ca e cumva monopol si pe acest domeniu, si eu am probleme cu cei de la salubritate pe aceasta tema, insa d-na ce colecteza banii pe facturile emise a sugerat ca as putea insista sa-mi incaseze mai puti, cumva gunoi la saci.
Multumesc pentru raspuns.
Ideea este ca in hotararea de consiliu local nu s-a stabilit un volum minim de plata decat pentru utilizatorii casnici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. vreau sa stiu firma de colectare deseuri ce obligatii are CalinIonMihai CalinIonMihai Buna. Vreau sa stiu firma de de colectare deseuri ce obligatii are? nu trebuie sa imi ofere ghena de gunoi? container? trebuie sa cumpar tot eu? ei ca raspuns ... (vezi toată discuția)
Contestare contract de salubrizare(gunoi municipal) racu3949 racu3949 Buna . Detin un magazin mixt in loc MOLDOVA NOUA din 2007. Am contract de salubrizare (gunoi) cu o firma din localitate.pe termen de 10 ani .Cand am incheiat ... (vezi toată discuția)
Plata serviciu de salubritate de catre pfa. iulian_ctc iulian_ctc Am un PFA, un mic atelier de croitorie, iar incepand cu luna Aprilie primaria Sector 4 printr-o hotarare de consiliu local nr9 / 2016 au hotarat ca toate PFA ... (vezi toată discuția)