Poate sa/mi spuna cineva daca este infractiune sustragerea de la executare( daca da ,unde pot gasi legea), sunt stabilit in US si mai am de executat 4 luni dintr/o pedeapsa de 3 ani pentru evaziune fiscala,restul de pedeapsa a fost executat in 2000/01,iar sentinta a ramas definitiva in 2005,am cautat in codul penal si nu gasesc.multumesc
nu-mi dau seama exact ce vrei sa intrebi
dar cred ca in pedeapsa ti-au retinut si faptul ca te sustragi
in momentul in care pun mana pe tine se pune in aplicare si mandatul de executare a pedepsei a hotararii care a ramas definitiva,
asta e, nu exista infractiunea de sustragere de la executare
trebuia sa consulti un avocat sa vezi daca ti-au dedus corect perioada executata sau ce se mai poate face.
Multumesc pentru raspuns Talida, era vorba de SUSTRAGEREA DE LA EXECUTAREA PEDEPSEI,daca ii considerata " infractiune",este definitiva la CSJ,in aprilie ,nu stiu daca se mai poate face ceva ,numai in cazul in care se schimba modul de executare ,am facut 2 ani din cei 3 pe care i/am primit,nu este cuprins in condamnare sustragerea pentru ca am participat la procesul penal.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
O mica explicatie
ella033
Buna seara as vrea daca se poate o explicatie pe intelesul omului de rand Va multumesc
Solutie: Admite cererea de contopire pedepse formulată de ... (vezi toată discuția)