avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 212 pentru venitul din inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 212 pentru venitul din inchiriere

Daca sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si am o locuinta inchiriata cu contract declarat la administratia fiscala sunt obligat sa depun declaratia 212? daca da, cine imi explica cum trebuie completata?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:29, 6 Aprilie 2018
Da, va trebui sa o depuneti pentru venitul din inchiriere. Nu conteaza ca mai aveti si acel contract de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
multumesc, cine ma poate consilia pentru completarea corecta a declaratiei respective?, cu stima , ilie
Daca nu va veti descurca cu completarea citind din instructiunile de completare care apar odata cu formularul d212, veti putea intreba la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul din inchiriere carmenmitescu carmenmitescu In august 2017 am declarat la ANAF contractul de inchiriere cu durata de un an.Cum trebuie sa completez in modelul 212 venitul estimat pe 2018 daca contractul ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere camere Costyyyyy Costyyyyy Buna ziua, am o vila si vreau sa închiriez vara pe litoral. Ce trebuie sa fac.unde trebuie sa merg. Închiriez doar pe timp tip de vara, 2 luni, am 5 camere. ... (vezi toată discuția)
Cass ptr tranzactii bursiere/dividende cand esti salariat roflorin roflorin Buna ziua, Avand in vedere noua legislatie bogata in articole, as dori sa stiu in mod clar daca ptr o persoana salariata cu norma intreaga (care deja plateste ... (vezi toată discuția)