avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical (maternitate) - PFA, II
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical (maternitate) - PFA, II

Buna ziua!
Realizez venituri din I.I. , am facut contract de asigurare pt concedii și indemnizații de asigurări sociale de sănătate iar data probabila a nasterii este la inceput de august 2018. As putea intra in concediu prenatal incepand cu luna iunie. Ce trebuie sa fac atunci cand voi intra in acest concediu? Activitatea I.I.-ului nu trebuie suspendata asa cum se face pentru concediul de crestere al copilului? Unde as putea suna sau trimite un e-mail pentru a primi un raspuns oficial pentru aceasta dilema?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: RoxanaHng , utilizator 12:32, 8 Mai 2018
Multumesc ca ati mutat in alta rubrica. Am vazut mai tarziu ca am gresit locul...
Nimeni? Niciun raspuns? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate (pre si post natal) lu_cky_me lu_cky_me Buna ziua, Avem o Intreprindere Familiala infiintata in ianuarie 2018. Am incheiat un contract de asigurare pentru concedii si indemnizatii de asigurari ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil bianchina18 bianchina18 Buna ziua! As avea nevoie de o lamurire, situatia sta in felul urmator: incepand cu 1 septembrie 2015, am inceput un contract de munca pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate dupa somaj xlayoana xlayoana Buna ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si beneficiez de indemnizatie de somaj de 5 luni . Aceasta se va intrerupe pe 13 iunie , tot atunci e preconizata si ... (vezi toată discuția)