avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie imputare prima de relocare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie imputare prima de relocare

Buna ziua!Am si eu o intrebare:Mi s-a aprobat la Ajofm Ialomita(Slobozia) prima de relocare mai exact programul PRIMA CHIRIE din 01.10.2017 pana in 2020 am depus toate actele necesare si am primit in fiecare luna banii pana in prezent,insa am primit o decizie de imputare pe 28.03 cu drept de contestatie in 15 zile prin care mi se imputa suma de 839 de lei primita pentru luna octombrie 2017 pentru ca a fost acordata necuvenit.Am luat legatura cu ei si au spus ca ei considera dosarul in regula insa au primit un control de la Curtea de conturi si ei au decis asta si ca e o decizie interpretabila.Ce pot face in aceasta situatie? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Amnistie fiscala LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine , daca se poate , in urmatoarea problema : in anul 2009 am castigat in instanta acordarea unui spor de dispozitiv ... (vezi toată discuția)
"prima chirie" / prima de instalare au intrat in vigoare? Just Mihai Just Mihai Prima de instalare se poate accesa doar daca respecti planul de mobilitate? Te muti/cazezi intr-o localitate din zona defavorizata sau sediul firmei la care te ... (vezi toată discuția)
Recuperare de la angajati sume platite nelegal Ibi88 Ibi88 Buna ziua, Curtea de conturi a decis recuperarea unor sume de bani platite nelegal cu titlu de indemnizatie de locuinta catre salariati in perioada ... (vezi toată discuția)