avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 30 de zile camere video
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

30 de zile camere video

Dacă am lovit în parcare acum aproape o lună o mașină, iar Poliția s-a interesat de imagini abia zilele astea, dar mai sunt câteva zile și se fac 30 de zile și se șterg imaginile video din acea zi pentru că firma cu camerele e privată și o să fie liber de Paște zilele astea astea.

Ce părere aveți ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 11:38, 10 Aprilie 2018
Concret care este intrebarea dv ?
Exista posibilitatea ca politia sesizata de evenimentul rutier sa fi solicitat administratorului sistemului de supraveghere sa pastreze si sa predea datele stocate in ziua X,interval orar Y

ynocentta a scris:

Concret care este intrebarea dv ?
Exista posibilitatea ca politia sesizata de evenimentul rutier sa fi solicitat administratorului sistemului de supraveghere

Poate administratorul să zică de exemplu "au trecut 30 de zile și imaginile s-au șters" sau "nu am avut timp să ne uităm" ?
Sigur ca daca nu a fost notificat la timp, poate sa zica "imaginile s-au sters". Daca a fost notificat la timp ar avea el insusi probleme.
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul limita de predare a unor inregistrari video ... CBR2 CBR2 Care este termenul limita de predare a unor inregistrari video circuit inchis (CCTV) catre organele de politie din momentul solicitarii lor in scris ? (vezi toată discuția)
Masina gasita lovita in parcarea subterana auchan titan vioara09 vioara09 In data de 14.02.2016, la intoarcerea de la cumparaturi, am gasit masina lovita. Aripa dreapta spate infundata bine cu urme de vopsea alba. Asta fiind la ora ... (vezi toată discuția)
Are dreptul politia rutiera sa foloseasca inregistrarea de pe ... paul_sonea paul_sonea Are dreptul Politia Rutiera sa foloseasca inregistrarea de pe o camera de pe domeniul public, fara ca eu sa fiu anuntat? E vorba de o atingere intre 2 masini ... (vezi toată discuția)