In data de 14.02.2016, la intoarcerea de la cumparaturi, am gasit masina lovita. Aripa dreapta spate infundata bine cu urme de vopsea alba. Asta fiind la ora 21.45.
Nici un paznic din paracare n-a vazut nimic, Suparat am plecat acasa.
A doua zi de dimineata am fost la serviciul clienti sa intreb cum pot face, sa vad si eu imaginile video din parcare. Au spus ca nu-mi pot arata imaginile fara o dovada a politiei. M-am dus la biroul de accidente usoare si am facut o declaratie, completand un formular tipic ptr. masini gasite lovite in parcare. Am scos dovada ca sa pot realiza reparatia. Am intrebat agentul care mi-a intocmit dovada, daca pot sa merg sa obtin imaginile de pe camera din parcare. A zis ca pot sa cer acest lucru, dar o sa mearga ei cand au timp, da nu strica sa incerc si eu.
Eram direct interesat sa vad cine m-a lovit si m-am intors la mag.Auchan-Titan unde am stat de vorba cu seful securitatii. Acesta a zis ca nu am acces la imagini ci numai politia. M-a sfatuit sa ma duc sa fac o declaratie la circa 13 Politie, de care apartine magazinul. Ajuns acolo nu am gasit intelegerea necesara sa depun declaratia in care sa solicit imaginile prin intermediul politiei !!!!! Vrand sa pot identifica autorul sau sa primesc un raspuns ca nu se vede pe camera nimic.
Doresc sa-mi spuneti ce demers sa fac ptr a putea obtine imaginile in care se poate vedea accidentul, acesta fiind chiar la intarea clientilor din parcarea subterana.
De reparat o sa o fac la service, dar as dorii sa si pot deconta de la persoana bine educata care a sters putina.
Va rog sa-mi spuneti daca am o sansa ceva sau cum sa procedez, ce demers sa fac si unde.
N-as vrea ca dupa o luna sa zica cei de la magazin ca nu pastreaza imaginile si le sterg.
Conform dispozitii in vigoare accesul la datele stocate de sistemele de supraveghere este permis numai autoritatilor competente
Daca ati sesizat oficial politia responsabila,asteptati raspunsul acesteia
Am fost sa depun cererea de obtinere a imaginilor, la sectia 13 si nu au vrut sa o primeasca.
Daca le trimit cererea prin posta, scrisoare deschisa cu valoare...o sa fie luata in considerare ?
Accident usor
Valy007
in data de 05.08.2013 in parcarea interioara a SC Rewe Turda SRL am efectuat manevra de mers inpoi mai putin de 50 m dupa care am intrat in curtea societati ... (vezi toată discuția)