avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... parasirea locului accidentului cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

parasirea locului accidentului cu victime

Cat timp se poate retine permisul auto daca am fost implicata intr-un accident rutier cu parasirea locului accidentului ? am iesit din parcare cu spatele masinii fara sa constat ca am lovit pe cineva,dupa o ora am fost anuntata ca am lovit o persoana si m-am prezentat la politie .Intamplarea a fost filmata de o camera video iar dupa vizualizarea imaginilor se vede ca doar am sters putin persoana care statea cu spatele,se mai vede ca a facut semn cu mana din spate,dar afara ningea si nu am vazut nimic . Timp de 30 de zile persoana nu a depus nici un fel de plangere si nu mi s-a dat nici dovada cu drept de circulata . Va rog frumos sa-mi raspundeti

Alte discuții în legătură

Masina gasita lovita in parcarea subterana auchan titan vioara09 vioara09 In data de 14.02.2016, la intoarcerea de la cumparaturi, am gasit masina lovita. Aripa dreapta spate infundata bine cu urme de vopsea alba. Asta fiind la ora ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate trecere pietoni - camera stradala prezenta SANTIER SANTIER In cazul de fata un sofer nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. La trecerea respectiva este camera video stradala montata de primarie sau politie ... (vezi toată discuția)