avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Repatrierea unui certificat de naștere a unui minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Repatrierea unui certificat de naștere a unui minor

În 2000 miam făcut pașaportul
M-am căsătorit în 2003 și nu miam schimbat buletinul pe numele soțului.
Am plecat în Italia cu pașaportul cu numele meu de fată.
În 2004 am născut copilul și au fost trecute datele din pasaport,în 2005 am făcut certificatul de naștere a copilului cu datele din pașaport.
Deci în certificatul copilului este trecut numele meu de cînd eram fată și nu al soțului.
Eu miam schimbat buletinul după ce făcusem certificatul copilului.
De atunci la copil am făcut 2 pașapoarte (are 13 ani acuma) fară nici o problemă cu actele.
Azi am vrut să-i schimb pașaportul și miau găsit certificatul copilului cu numele meu de fată și miau spus că trebuie să fac repatrierea certificatul ca să pot să îi schimb pașaportul.
Cum pot face repatrierea?Unde în România:la primăria unde am făcut prima dată certificatul sau la ambasadă?Și căt durează?
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat de casatorie corina198p corina198p Buna seara, am si eu o intrebare.. Eu am divortat de recent, miam preluat prenumele de fata si am schimbat buletinul. Sunt in italia de 13ani ,am domiciliul ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie Alinazzz Alinazzz Buna ziua!eu sunt in italia cu sotul si 2 copii.al doilea copil inca nu este inregistrat in Romania desi are aproapr doi ani .avem dubla cetatenie si eu, in ... (vezi toată discuția)
Ce documente imi trebuie pentru a face un certificat de nastere a unui copil nascut in italia,si daca e nevoie de apuntament ? Nitrogricelina Nitrogricelina Sunt Nela si am o fetita de o luna si sa nascut in italia,eu si sotul suntem residenti in italia si suntem romani (vezi toată discuția)