Buna seara, am si eu o intrebare.. Eu am divortat de recent, miam preluat prenumele de fata si am schimbat buletinul. Sunt in italia de 13ani ,am domiciliul aici , medicul, somajul si tot , dar cind mam dus in primarie sami schimb prenumele con al meu de fata miau cerut certificatul de casatorie in original tradus legalizat si apostilat. Eu am sentinza de divort legalizata si apostilata. Intrebarea mea este cum pot face ?? Pt ca din romania nu vor sami eliberese alt certificat de casatorie? In italia am un prenume si in romania un altul. Va multumesc .
Locuiti in Italia. Ati fost casatorita cu cetatean roman. Cine va cere certificat de casatorie in original? Primaria din Italia? Dvs. trebuie sa prezentati hotararea de divort tradusa, legalizata si apostilata.
E posibil ca autoritatile din Italia sa va ceara certificatul de casatorie pentru ca nu ati declarat ca sunteti casatorita?
Presupun ca ati vrut sa scrieti "nume" si nu "prenume". Adica in Italia figurati cu numele dobandit in timpul casatoriei, in Romania cu numele de fata.
Casatoria in italia
YoanaOL
buna ziua
eu m-am casatorin civil in italia si nu am inregistrat casatoria la ambasada romaniei.Deja au trecut mai mult de 6 luni. Pot sa merg sa imi traduc ... (vezi toată discuția)