avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Certificat de casatorie
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Certificat de casatorie

Buna ziua, eu am divortat de recent.Am sentinta de divort tradusa legalizata si apostilata pentru ca sunt in italia si trebuie sami schimb si aici toate actele.Dar aici in italia la primarie imi cer certificatul original de casatorie ,eu nul mai am si la primarie in romania nu vor sami elibereze altul. Ce pot face sami rezolv problema asta?? Va multumesc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:22, 3 Octombrie 2018
Buna seara,

V-am raspuns deja in topicul deschis ieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de casatorie corina198p corina198p Buna seara, am si eu o intrebare.. Eu am divortat de recent, miam preluat prenumele de fata si am schimbat buletinul. Sunt in italia de 13ani ,am domiciliul ... (vezi toată discuția)
Procedura schimbare nume dupa divort in italia nrtekk nrtekk Buna ziua, spuneti-mi si mie va rog care este procedura in situatia urmatoare: sora mea a dat divort in Italia, s-a definitivat tot, s-a dat pronuntarea, dupa ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de casatorie dupa un divort Rodi111 Rodi111 Buna seara . Pentru obtinerea cetateniei un Franta se cere certificatul de casatorie in original. Sunt divortata din 2003 si actul original à fost depus la ... (vezi toată discuția)