avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pot subinchiria un camion închiriat?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pot subinchiria un camion închiriat?

Am închiriat un camion de la persoana fizica eu fiind SC. Pot subinchiria apoi autocamionul unei alte SC? Bineinteles cu acordul proprietarului. Mentionez ca licența de transport marfă apartine SC ce imi apartine. Proprietarul persoana fizica este si conducatorul autocamionului si este angajat al SC pe care o administrez. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2018
Adrian22wra, utilizator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 12:03, 6 Aprilie 2018
In principiu Da ! Se intampla des acest lucru ! Trebuie sa consultati insa un asigurator ca sa vedeti cum sta treaba cu asigurarea marfurilor transportate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere mijloc de transport florina123 florina123 Buna seara! Dețin o firmă de transport mărfuri intern și internațional cu licență de transport pe un autocamion proprietatea ... (vezi toată discuția)
Contract de munca administrator virgilurdea virgilurdea Buna ziua, Sunt al doilea asociat si administratorul unei societati comerciale cu obiect de activitate transport de marfuri. Pentru a conduce autocamionul ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnata sau coordonatorul de trafic poate conduce ocazional camionul? ContSters251845 ContSters251845 Un coordonator de transport marfa poate conduce si el camionul ? (Detine calificare persoana desemnata si toate documentele de calificare pt sofer ... (vezi toată discuția)