avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Start up nation
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Start up nation

Buna ziua! Va intreb si pe dvs, poate cunoasteti mai bine speta si aveti un spectru mai larg de intelegere (consultantul meu nu a stiut sa imi raspunda)!
In Ghid apare acest art:
"O întreprindere nu poate avea în același an calitatea de beneficiar și cea de furnizor pentru alte întreprinderi beneficiare de ajutor financiar nerambursabil, respectiv pentru elemente de cost (bunuri/servicii) achiziționate și decontate în cadrul programului."
Asta inseamna ca o societate care beneficiaza de finantare start up nu poate achizitiona un anumit produs de la o alta societate (pe baza de oferta, etc), daca aceasta societate beneficiaza si ea de finantare start up? Adica eu, ca adminiatrator nu am voie sa iau oferta cea mai buna, pt ca societatea respectiva beneficiaza si ea de finantarea aceasta? Trebuie sa ma interesez care sunt societatile beneficiare ca sa nu am probleme?
Si ce se poate intampla daca incalc (fara sa vreau) aceasta prevedere? Trebuie sa dau toti banii inapoi sau nu imi finanteaza acgizitionarea acelui produs?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual adilaslo adilaslo Buna ziua. Sunt medic de familie și spațiul în care îmi desfășor activitatea este cumpărat. Vă rog să-mi spuneți în ce ... (vezi toată discuția)
Program imm- infiintarea de microintreprinderi in mediul rural florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Referitor la programul pentru imm-infiintarea de întreprinderi in mediul rural - înainte de a primi finanțarea este necesar sa se efectueze ... (vezi toată discuția)
Inființez un srl pentru proiect in start up mihaialexandru0810 mihaialexandru0810 Buna ziua, as dori sa mi înființez un srl cu domeniu de activitate servicii de curățenie, as dori sa mi spune va rog daca se poate aproba un astfel de ... (vezi toată discuția)