avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare taxa auto

Pe 29.03 2018 in ședința de guvern să adopta oOGU pentru completarea OGU 52/2017 referitoare la renunțarea depuneri copiilor după certificatul de înmatriculare și cartea de identitate a vehiculului,ce număr ar avea OG?
Cel mai recent răspuns: Comani , utilizator 10:07, 7 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba despre OUG nr. 25 din 29 martie 2018 privind modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru aprobarea unor măsuri fiscal-bugetare, publicata în M.Of. nr. 291 din 30 martie 2018
Mulțumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare pepystef pepystef Pentru recuperare taxa am nevoie de copie talon inmatricularepe care nu-l mai am deoarece am vandut autovehiculul. Detin copie carte si copie chitanta . Cum ... (vezi toată discuția)
Intrebare legi care reglementeaza ccc si pre-post natal NoY NoY Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti care sunt toate legile/ordonantele sau alte instrumente care reglementeaza concediul pentru cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Aplicarea prevederilor oug 90/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene vio constantin vio constantin Se aplica prevederilor OUG 90/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene si ... (vezi toată discuția)