avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa ..2018
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa ..2018

Buna ziua.. am promit aprobarea de la banca pentru prima casa ...am găsit și casa am plătit si rezervarea la casa finalizarea fiind in Septembrie 2018 ... mi am găsit pe litoral de munca cu CM dar salariul este la vânzare ..Și in toamna m-a reîntorc la firma înapoi ..credeti ca am probleme cu banca și fondu de garantare ?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 19:05, 6 Aprilie 2018
Sunt destul de mari sansele ca pana in septembrie fondurile alocate programului Prima Casa sa se epuizeze. Daca nu se vor suplimenta fondurile va trebui sa va orientati la un credit ipotecar sau la alt tip de creditare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 366 din 18.05. 2016 -prima casă patrichivaleria patrichivaleria Bună ziua! Hotărârea de Guvern 366 din 18.05. 2016 precizează suplimentarea fondurilor alocate anul acesta pentru Prima Casă, dar şi faptul că ... (vezi toată discuția)
Promisiune de garantare prima casa carazaandreiionut carazaandreiionut buna seara, in luna martie am obtinut promisiunea de garantare pt un credit in euro prin programul prima casa,promisiune prin care mi-se garanta obtinerea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !am si eu o intrebare,daca vreau sa divortez si sunt ... CAMY CAMY CAMY CAMY Buna ziua !Am si eu o intrebare,daca vreau sa divortez si sunt coplatitore la casa cum procedez ,eu vreu sa plec din casa si sa ramana sotul. (vezi toată discuția)