avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Anulare domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Anulare domiciliu

Cum pot anula domiciliul unui chirias pe care l.am luat in spatiu iar acum am reziliat contractul inregistrat la anaf
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:56, 27 Aprilie 2018
Nu puteti.
Si daca dau o declaratie notariala si o depun la politie ca nu mai locuieste la mine?
Dați banii degeaba la notar.
Puteți face o înștiințare către Evidența persoanelor că nu mai locuiește acolo, ar putea fi de folos în caz că e căutat de poliție, dar la altceva nu vă ajută.
Daca ati putea sa anulati domiciliul , ati putea sa invalidati actul de identitate al persoanei respective. Spuneti-ne care este interesul dvs si poate va putem da un sfat mai la obiect.
Persoana care am avut.o in chirie a sechestrat o persoana la mine in apartament si a aruncat cheile a fost nevoie de interventia politiei a pompierilor exista un proces verbal a primit amenda iar acum eu in urma rezilieri contractului am bagat alte persoane in chirie si ii tot vin procese verbale de la politie corespondenta iar eu nu pot obliga chiriasii sa ia legatura cu ea

MihailZC a scris:

Daca ati putea sa anulati domiciliul , ati putea sa invalidati actul de identitate al persoanei respective. Spuneti-ne care este interesul dvs si poate va putem da un sfat mai la obiect.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract dutu daniel dutu daniel Am un spatiu comercial inchiriat,chiriasul nu a mi platit chiria de trei luni de zile si nu mai dau de el.Pana la finele contractului mai sunt doi ani.Cum pot ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract chirie si de luare in spatiu ???rog sa-mi dati un sfat ! radutzublue radutzublue Buna seara.Pe data de 1.Oct.2014 am inchiriat un apartament cu contract de chirie pe durata de 1 an.Contractul a fost inregistrat la Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Intrebare, contract de inchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)