avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Am plătit in 2007 o taxa auto de 5720 lei. Ma poate ajuta cineva cât ar trebui sa iau cu dobânzile aferente dobânzile după 11 ani? Per total care ar fi suma totala? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Executare silita credit bancar, poprire salariu gheorghitadinca gheorghitadinca In anul 2013, mi s-a infiintat poprirea pe salariu ca urmare a executarii silite realizata de Birou executor judecatoresc pentru suma totala de 12.708,75 ... (vezi toată discuția)
Contributia de asigurari de sanatate in cazul unui somer Caraana Caraana Buna seara!Va prezint situatia unei prietene:intre 1.08.2010-31.07.2011 a beneficiat de somaj, de la 1.09.2011 pana in prezent nu a reusit sa se angajeze si ... (vezi toată discuția)
Tva de plata oanacosmin03 oanacosmin03 Buna ziua, Tatal meu a fost supus unei inspectii fiscale pentru comert cu masini si a fost declarat persoana impozabila si platitoare de TVA deoarece a ... (vezi toată discuția)