avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri sanatate Martie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri sanatate Martie

Buna seara! Am primit fluturasul Pentru salarul Pe martie, Sunt medic primär ATI gradatia 4, noul Salär de incadrare Ar fii 16203; dar sporul de 75% si Plata garzilor s-a facut La salarul DIN ianuarie 2018: Adica 7302• conform codului muncii si acestui regulament de sporuri , sporurile se aplica La salarul DIN Luna respectiva. Eu Personal as Dori sa dau spitalul in judecata, Doar de la spor am pierdut 6700 Ron. As Putea castiga? Va multumescˋ Cipriana Chira
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:33, 7 Aprilie 2018
NImeni nu va poate spune ce sanse aveti intr-un astfel de litigiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor spital covid Majin Majin Buna ziua! Lucrez ca si medic chirurg intr-un spital suport covid. Conform legislatiei 153/2018 au fost acordate sporurile pentru conditii periculoase. ... (vezi toată discuția)
Calcul sporuri in sanatate buziladiana buziladiana Buna ziua! Am primit recent un Act aditional la Contractul individual de munca in care se mentioneaza urmatoarele - in baza prederilor art.41 din legea nr ... (vezi toată discuția)
Stabilirea salariului la personalul platit din fonduri publice tyna_mbm tyna_mbm Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de ce drepturi salariale ar trebuii sa beneficiez in acest moment cat si clasa,gradul si gradatia in care ma incadrez, ... (vezi toată discuția)