Sunt de 6 luni beneficiara unui loc de parcare de resedinta; desi marcat de
primarie in mod corespunzator, s-a facut abstractie de acest lucru deoarece timp
de trei saptamani, zilnic, am sesizat politia care a si constatat acest lucru de
fiecare data.
Rezolvarea a fost doar de moment pentru ca, ostentativ , s-a continuat abuzul
parcand mereu aceleasi masini (2-3) si, in plus, chiar masina de serviciu a unui
functionar public.
Politia comunitara raspunde la sesizari dar nu cred ca s-a aplicat nici o sanctiune
din moment ce doi dintre proprietarii masinilor au fost somati de 2-3 ori in
aceasta perioada.
Stiind ca nu-mi este permis sa montez sisteme de blocare a accesului pe locul de
parcare iar sesizarile catre primarie ar fi si ele blocate la un anumit nivel, ce pot
sa fac? De ce chiar un functionar public al administratiei locale (care are locul de
parcare langa al meu ), el insusi a parcat masina de serviciu a primariei in timpul
noptii, duminica, pe locul de parcare atribuit mie, de primarie, in baza unui
contract de inchiriere.
Situatie frecvent intalnita si datorata, pe de o parte lipsei de respect si de bun simt din partea persoanei care intelege sa practice astfel de parcari, cat mai ales datorita dezinteresului autoritatii statului,care este fericita cand incaseaza sumele financiare aferent loc parcare,dupa care se retine a asigura si dreptul titlularului la beneficierea neingradita si neconditionata la acel loc de parcare.
Pentru solutionare aveti la dispozitie sesizare oficiala cu probe a serviciului din primarie si ulterior solicitarea la fata locului a politiei care ,in cazuri motivate are autoritatea sa solicite echipaj politie rutiera ,care poate aplica sanctiunile legal prevazute.
Succes
Politia rutiera nu are autoritate in astfel de cazuri.
Politia comunitara e singura in masura a aplica amenzi in aceste situatii. Adresati-va compartimentelor ierarhic superioare Politiei comunitare in cazul in care nu se rezolva problema.