avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme familiale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme familiale

Buna ziua! Sunt impreuna cu un baiat de 3 ani,avem un copil de 1 an impreuna,nu suntem casatoriti,iar relatia noastra nu merge de loc,e violent,nu am dovezi sau martori,singurele dovezi sunt urmele de violenta pe care mi le lasa pe corp,vreau sa plec de la el cu copilul fara stirea lui.Ce mi se poate intampla,are vreo sansa sa imi i-a copilul ?
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:19, 8 Aprilie 2018
Mergeti la IML si scoateti certificat medico-legal.
La cine va ramane copilul este o chestiune care tine de o judecata concreta.
Daca s-ar cunoaste rezultatul unui proces in stil telegrafic nu ar mai fi nevoie de o judecata...asa cum prevede legea...si s-ar desfiinta judecatorii si avocatii...care au un rol vital in infaptuirea justitiei.
Daca aveti unde sa locuiti aveti sanse sa va ramana copilul.
Depinde si cu ce va ocupati sau daca aveti sau nu loc de munca...si tot la fel depinde si cu ce se ocupa tatal...
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere custodie copil daca nu sunt casatorita lusyana lusyana Barbatul cu care sunt nu a acceptat niciodata copilul si nici parintii lui , ma abuzeaza verbal si astazi mi a facut si cateva vanatai pe mana, si mi -a spus ... (vezi toată discuția)
Femeie agresata, doresc sa divortez, dar sotul nu este de acord davideloo608 davideloo608 aseara sotul meu m-a batut, dar pana dimineata au trecut cucuiele. am sunat la politie, dar el este linistit pt ca stie ca fara certificat medico legal nu ... (vezi toată discuția)
Exista lege in romania? posomog simona adriana posomog simona adriana Am fost batuta ieri seara de doua vecine cu o matura si o lopata. politia nu a facut nimic considerand conflictul intre familii si fara martori. La spital nu ... (vezi toată discuția)