avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adaugare plasa umbrire gard comun- necesita acordul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adaugare plasa umbrire gard comun- necesita acordul vecinului?

Buna ziua,
As dori sa adaug o plasa de umbrire sau foi de plexiglass pe gardul comun deja existent pentru obtinerea intimitatii.
Mentionez ca gardul deja existent are o fundatie solida de beton de aprox 50 cm inaltime si aprox 60 adancime, iar deasupra este o plasa de sarma zincata de inca 1.35 m inaltime.
Vecinul nu este de acord cu nici una din aceste solutii, fiind impotriva nevoii mele de intimitate.
Intrebari:
1- este nevoie de autorizatie de constructie pentru plasa de umbrire sau pentru foliile de plexiglass? iar daca da, este nevoie de acordul vecinului pentru emiterea acestei autorizati?
2- cum as putea sa obtin autorizatie in conditiile in care vecinul nu este de acord cu aceste solutii? e obligatoriu sa ma adresez instantei?
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2018
radu_nicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Călinescu Radu , utilizator 15:42, 13 Iulie 2021
BIU,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Restaurare gard Danmorar82 Danmorar82 Buna ziua, In jurul blocului nostru avem un gard cu fundatie de beton si plasa de sarma care are nevoie de restaurare. Suntem o asociatie de proprietari si ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire proprietate jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Exista vreun regim de inaltime al unui gard care desparte 2 proprietati? Vecinul meu a construit in partea de sud, chiar pe mejdina, un gard care ... (vezi toată discuția)