avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de invaliditate se considera vechime?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de invaliditate se considera vechime?

Buna ziua, am stat 2 ani in concediu medical si 7 ani in pensie de invaliditate( pentru o forma de neoplasm), cand am intrat in medica aveam 16 ani vechime in munca, acum am vechime in munca 25 ani sau cum se considera perioadele de boala? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:34, 3 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia de invaliditate este stagiu asimilat si intra in calculul pensiei de limita de varsta.
Perioada in care ati beneficiat de pensie de incvaliditate nu se considera vechime in munca.
Buna ziua .Sunt pensionat cu gradul3 invaliditate si vreau sa stiu daca SE CONSIDERA VECHIME IN MUNCA SAU STAGIU DE COTIZARE pana la limita de varsta65 ani adica daca se adauga acesti ani la recalcularea Pensiei de limita de VARSATA
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada in care ati beneficiat de pensie de invaliditate se ia in calcul pentru pensia la limita de varsta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada in care am beneficiat de pensie de invaliditate se valorifica la stabilirea pensiei pentru limita de varsta? crispetra07 crispetra07 Daca esti pensionat medical ,fiind bolnav,in aceasta perioada pana la pensia de drept vechimea iti merge sau stagneaza si ramai doar cu cat ai avut inainte de ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca si pensionarea medicala ContSters159341 ContSters159341 Perioada de pensionare medicala gradul II se adauga la vechime in munca sau nu ? Cum se calculeaza ? Vechimea in munca = 25 ani Pensionarea medicala = 6 ... (vezi toată discuția)
Perioada de pensie de invaliditate constituie stagiu la trecerea la pensie pentru limita de varsta? alex6_nicole alex6_nicole buna ziua,tatal meu a iesit la pensie in anul 1995 cu o vechime in munca de 25 de ani.el a lucrat la turnatorie si a iesit la pensie pe caz de boala ... (vezi toată discuția)