avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Acord de mediere privind divort cu minori
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Acord de mediere privind divort cu minori

Stam in italia am cumpatat o casa de un an rate de platit vrem sa divortam la mediator si suntem de acord sa imi ramana mie casa si sa platesc eu ratele in continuare si fata sa stea cu mine in italia cum trebuie sa ne miscam multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Buna seara,

Conform codului civil divortul se poate realiza astfel:
- la notar
- la ofiterul de stare civila
- prin instanta.
La mediator puteti sa va mediati eventual neintelegerile dar inscrisul emis de el nu are valoare juridica daca nu este recunoscut de instanta.
Pentru divortul la notar si la ofiterul de stare civila trebuie ca AMANDOI sa cadeti deacord cu TOATE capetele de cerere ale divortului dar daca formulati si partajul el nu este opozabil bancii.
Puteti sa divortati la notar sau la ofiterul de stare civila si apoi sa dezbateri partajul in instanta chemand si banca intervenient.
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Contactați mediatorul și vă va explica acesta care sunt pașii de urmat și în ce constă procedura prin care puteți încheia un acord de mediere privind neînțelegerile dintre soți privind continuarea căsătoriei. Se poate să încheiați un acord de mediere prin care veți stabili toți termenii desfacerii căsătoriei. Acest acord, împreună cu o serie de alte documente, va fi prezentat la judecătorie pentru a se pronunța o hotărâre de expedient, în camera de consiliu. Puteți să fiți reprezentați ambii soți în procedura de mediere de către persoane cărora le fcați procuri speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie de cosmar, cum sa procedey sa se judece in lipsa mea si sa se termine repede ckocca2006 ckocca2006 m-am hotarat dupa 19 ani de casnicie sa divortez, problema mare este ca nu mi pot permite un avocat din cauza ca sunt bugetar si a ratelor la banca si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Divort la mediator, familie cu copii si credit ipotecar cristeo cristeo Buna ziua, Sunt interesata cum se rezolva urmatoarea problema, familie cu 2 copii se hotaraste sa divorteze, prefera procedura medierii. Exista un apartament ... (vezi toată discuția)
Procedura divort- costuri/partaj- acte necesare alex83 alex83 buna ziua...care sunt procedurile de divort..?mai trebuiein..instanta?..sau cum se face mai exact.../..ma refer si cu treaba de partaj cu toate...acte ... (vezi toată discuția)