In data de 15.10.2009 m-am prezentat la judecatoria sectorului 4 in calitate de reclamant intr-un proces de divort si partaj. Ca sa scap mai repede de aceasta situatie neplacuta am hotarat de comun acord sa divortam "cu acordul partilor", divortul s-a pronuntat si a ramas ca sa se faca un alt dosar pentru partaj (in cererea de divort am solicitat si divort si partaj).
Intrebarea mea este: cand ma pot duce la Judecatoria Sectorului 4 sa iau hotararea de divort...si de unde ? Pot intreba telefonic daca este redactata (sa nu ma duc degeaba pana la Judecatoria Sectorului 4) ?
Cam cat dureaza pana voi primi citatia pentru partaj ?
Multumesc.
De regula hotarirea de divort se tri,ite prin posta, insa puteti intra si ,ai redepe in posesia ei de la arhiva daca a fost redacatata cit priveste modalieatatea de a va informa de redactare este la precierea dv; Citqtia pentru partaj o pri,iti in functie de volumul de munca al instantei;
2 intrebari mici
Negru
ce se poate face sa iasa mai repede hotarirea definitiva daca hotarirea sa dat in ianuarie 2009 si azi mia spus de la tribunal ca inca nu sa redactat.??cit ... (vezi toată discuția)