avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand pot lua Hotararea de divort ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand pot lua Hotararea de divort ?

In data de 15.10.2009 m-am prezentat la judecatoria sectorului 4 in calitate de reclamant intr-un proces de divort si partaj. Ca sa scap mai repede de aceasta situatie neplacuta am hotarat de comun acord sa divortam "cu acordul partilor", divortul s-a pronuntat si a ramas ca sa se faca un alt dosar pentru partaj (in cererea de divort am solicitat si divort si partaj).
Intrebarea mea este: cand ma pot duce la Judecatoria Sectorului 4 sa iau hotararea de divort...si de unde ? Pot intreba telefonic daca este redactata (sa nu ma duc degeaba pana la Judecatoria Sectorului 4) ?
Cam cat dureaza pana voi primi citatia pentru partaj ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 09:47, 27 Octombrie 2009
De regula hotarirea de divort se tri,ite prin posta, insa puteti intra si ,ai redepe in posesia ei de la arhiva daca a fost redacatata cit priveste modalieatatea de a va informa de redactare este la precierea dv; Citqtia pentru partaj o pri,iti in functie de volumul de munca al instantei;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce termene sunt la judecatorie si tribunal pentru a primi o hotarare? ContSters277537 ContSters277537 Fiti amabili si spuneti-mi si mie cam care este timpul mediu de asteptare a unei hotarari dupa un proces la judecatorie sector 4 si apoi in recurs la ... (vezi toată discuția)
2 intrebari mici Negru Negru ce se poate face sa iasa mai repede hotarirea definitiva daca hotarirea sa dat in ianuarie 2009 si azi mia spus de la tribunal ca inca nu sa redactat.??cit ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca mioaranoni mioaranoni Pe data de 27 octombrie 2009 am avut ultimul termen, in procesul meu de divort. S-a admis cererea noastra de divort pe cale amiabila si am plecat acasa. Dar nu ... (vezi toată discuția)