avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce termene sunt la judecatorie si tribunal pentru a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce termene sunt la judecatorie si tribunal pentru a primi o hotarare?

Fiti amabili si spuneti-mi si mie cam care este timpul mediu de asteptare a unei hotarari dupa un proces la judecatorie sector 4 si apoi in recurs la tribunalul Bucuresti?
Ma intereseaza cat mai e de asteptat pana va fi hotararea irevocabila in mana mea si apoi daca se poate face o executare dupa certificat de grefa sau asteptam redactarea? Cat dureaza in medie la tribunal o redacatare?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 17:21, 23 Aprilie 2015
Buna ziua,

Mergeti si interesati-va la arhiva. Eventual faceti o cerere de urgentare a redactarii hotararii. Daca asteptati redactarea e posibil sa aveti surprize neplacute.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se comunica rezultatul unui recurs sejc_2010 sejc_2010 doresc sa aflu dupa cat timp se comunica rezultatul unui recurs intr-o cauza fond funciar (vezi toată discuția)
Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)
Redactare hotarare tudorflorin tudorflorin Buna ziua! Aveti idee cat dureaza redactarea unei hotarari la o ordonanta presidentiala ? Am facut recurs si am castigat iar de 36 de zile tot astept ... (vezi toată discuția)