avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dupa cat timp se comunica rezultatul unui recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dupa cat timp se comunica rezultatul unui recurs

doresc sa aflu dupa cat timp se comunica rezultatul unui recurs intr-o cauza fond funciar
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:01, 15 Ianuarie 2010
In recurs hotararile nu se mai comunica.
Va trebui sa va adresati instantei cu o cerere pentru eliberarea unei copii de pe hotarare, cu mentiunea de definitiva si irevocabila.
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2010
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat
hotararile din recurs se comunica, vedeti ultimele modificari....
ca termen...dupa noroc.
puteti solicita certificat de grefa cu solutia sau sa faceti adresa prin care sa cereti urgentarea redactarii hotararii.
hotararea privind recursul nu se comunica
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2010
Roxana alina Stancu , Avocat
Da, puteti sa asteptati mult si bine comunicarea hotararii din recurs...

Mergeti la arhiva si interesati-va despre redactare sau la condica daca nu stiti rezultatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc decizia de la proces acasa doncristiano doncristiano Pe 30.03.2010 am castigat un proces cu solutie irevocabila fiind la recurs(o revedicare imobiliara asupra unui mic teren arabil). Vreau sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)