avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum fac sa vind un teren de 2 ani incit sa platesc ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum fac sa vind un teren de 2 ani incit sa platesc impozit mai mic???

am un teren intravilan cam de 2 ani si vreau sa stiu care ar fi solutiile pentru al vinde incit sa platesc impozit mai mic?

Alte discuții în legătură

Cum fac sa vind un teren de 2 ani incit sa platesc impozit mai mic??? sergionel sergionel am un teren intravilan cam de 2 ani si vreau sa stiu care ar fi solutiile pentru al vinde incit sa platesc impozit mai mic? (vezi toată discuția)
Ce tip de teren sa aleg - pentru a plati cel mai mic impozit ? cristiannegru cristiannegru Un salariat de la Impozite si taxe mi-a dat urmatorul Tabel: TABLOUL cuprinzând nivelurile impozitelor şi taxelor locale în sumă fixă pentru ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozit pe tranzactie??? goldfish goldfish buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns: avem un teren intravilan, stapanit din totdeauna (mostenire de la bunici), in urma cu vreo 3 ani a existat un ... (vezi toată discuția)