avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urmeaza sa am o audienta cu primarul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urmeaza sa am o audienta cu primarul

Buna ziua!
Urmeaza sa am o audienta cu primarul referitor la noul plan urbanistic care este in stadiu de proiect.
Unele parcele din intravilanul localitatii,proprietate personala apar in noul plan ca extravilan.
As dori sa va intreb:
Daca primarul va accepta sa faca recteficarile solicitate de mine. Si daca imi va zice ca se rezolva , dar in fapt nu va lua masuri si va continua demersurile in forma actuala a planului urbanistic.
Cum pot eu dovedii ulterior in instanta ca audienta a avut loc si rezultatul convorbirii a fost ca se vor face rectificarile solicitate?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2018
kpaul, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 16:24, 9 Aprilie 2018
Important este ceea ce rezulta din acte....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Mutarea unui teren din intravilan in extravilan Radu70 Radu70 Buna ziua. Detin un teren care a fost cumparat si la care a fost facuta intabulare in 2007. La intabulare terenul avea 900 mp intravilan, restul extravilan. ... (vezi toată discuția)
Trecere in intravilan flaviu.flaviu flaviu.flaviu pentru introducerea în intravilanul localităţii a unui teren extravilan este NECESARÃ şi SUFICIENTÃ aprobarea unei documentaţii PUZ de catre Consiliul ... (vezi toată discuția)