avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cos de fum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cos de fum

Buna seara.Am o problema cu un ve cin care recent si-a montat o centrala pe carbune iar tot fumul degajat de aceasta ajunge in curtea mea cosul fiind amplasatvdestul de jos.Vreau sa stiu daca ar trebui sa-i fac reclamatie la mediu sau sa il dau in judecata.
Prietene intelege o data ca si eu va pot face plangere penala ptr abuz in serviciu.Nu poti sa amendezi ptr poluare intrucat cazanul,caloriferele,tevile,pompa si tot restul pieselor sant omologate.Si atat timp cat acel agregat are la mana toate autorizatiile necesare ptr functionare tu nu poti sa vii sa ma amendezi fara sa risti sa te trezesti cu o plangere panala.iar cosul de fum in cazul meu depasesc cei 40 de centimetri obligatorii.Nu scrie nicaieri ca trebuie sa angajez o firma numai ptr construirea cosului.Si mai sustii tu ca-mi trebuie proiect .Cine iti face tie un proiect intr-o cladire mai veche si care nu are proiect de rezistenta si nici de arhitectura ?iar la faza cu deranjatul vecinilor ti-am spus deja ca e vorba doar de capra vecinului si nimic altceva
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa dau in judecata? CorneliaAdriana CorneliaAdriana Am o centrală pe cocs si lemne, iar vecinii mei imi tot fac reclamație cum ca iese fum pe horn si ca le intră fumul in casa. Au facut poze la casa, curte, ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati - fum insuportabil de la hornul vecinului denutadaniel denutadaniel nu mai suportam fumul emis de vecinul de langa mine am ajuns sa nu dormim noaptea de frica sa nu ne axfixiem de fumul emis de cosul sau miroase ingrozitor ... (vezi toată discuția)
Fum de la vecini AnnamariaIlyes AnnamariaIlyes Buna ziua. Vecinul meu arde paie in centrala si tot fumul sta pe curtea noastra. Asta se intampla de luni de zile in fiecare zi si mai multe ori pe zi. Fumul ... (vezi toată discuția)