avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dauna autoturism
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dauna autoturism

In data de 23.03.2018 s-a intocmit de catre Euroins dosar de dauna in urma unui accident - autoturism proprietatea unei persoane decedata in data de 27.02.2018 cu mentiunea ca nu se poate face decontarea reparatiilor decat dupa intocmirea succesiunii.
Mentionez ca s-a intocmit dosarul pe RCA-ul celui vinovat.
intrebari:
- Cat timp pot circula cu masina avariata pana sa se poata repara si deconta de catre Euroins?
- Este corecta aceasta conditionare?

Alte discuții în legătură

Problema cu euroins rca vladploscaru vladploscaru Buna ziua, Am o intrebare si vreau un sfat avizat. Masina mea parcata regulamentar dupa o intersectie, a fost avariata serios de o alta masina care venea cu ... (vezi toată discuția)
Termen reparatie masina Roger25 Roger25 Buna ziua, Acum 1 luna si un pic, am fost la un constatator Euroins, care mi-a deschis un dosar de dauna, mi-a dat si o oferta de reparatie, in ... (vezi toată discuția)
Reparatie in regie proprie rouacasiope rouacasiope Buna ziua. Am deschis la euroins un dosar de daune, insa de 6 saptamani tot astept un raspuns... NU MAI AM RABDARE! Am nevoie de masina... Spuneti-mi, va rog, ... (vezi toată discuția)