Galvani a scris:
Buna seara
1. Dumneavoastra trebuie sa aveti originalul autorizatiei de reparatie, iar la dosarul de la compania de asigurari se opreste o copie. Nu au dreptul sa va opreasca acest document in original. Unitatea service va solicita acest document pentru introducerea in reparatie.
2. Conform legii despagubirile pe RCA se prescriu dupa 3 ani, asta insemnind ca aveti la dispozitie 3 ani sa solicitati despagubirile de la firma de asigurari.
Pai bun si cum se procedeaza in cazul asta atunci?? Autorizatia aia e valabila 30 zile, bun. Daca service-ul mi-o cere (in original), si de fapt au trecut 30 zile (ca pana sa obtina Euroins-ul raspunsul de la adresa inaintata politiei, a durat ceva), cum se procedeaza?? Trebuie obtinuta o noua autorizatie de reparatie? Mi se pare absurd, nu e vina mea ca nu am putut introduce autoturismul in reparatie, pana cand nu au primit ei raspuns de la politie!
Si da, pot circula cu autoturismul avariat, incat nu pune in pericol siguranta circulatiei (doar bara spate e putin crapata, si haionul foarte putin indoit, in partea de jos, atat).