Buna ziua. Am deschis la euroins un dosar de daune, insa de 6 saptamani tot astept un raspuns... NU MAI AM RABDARE! Am nevoie de masina... Spuneti-mi, va rog, daca este posibil sa o repar pur si simplu pe cont propriu, iar facturile sa- mi fie ulterior decontate, in cazul in care dosarul va fi aprobat! va multumesc mult.
Deschiderea dosarului de daune presupune o constatare privind avariile, facuta la asigurator, (inclusiv fotografii) si un document (p.v. de constatare) pe care trebuia sa-l primiti pentru a introduce masina in reparatie, pe baza autorizatiei eliberata de Politie.Nu inteleg ce raspuns va spus sa asteptati:wassat:
Reperatia in regie proprie este urmare acordului intre asigurator si asigurat, pe baza unui deviz intocmit de catre asigurator (si primirea sumei aferente).
Se pot deconta reparatiile efectuate de asigurat inainte de avizarea daunei, daca exista elemente de certitudine privind legatura intre dinamica accidentului, avariile suferite si piesele/operatiile efectuate de catre service.
Nu va sfatuiesc, pentru ca mai intotdeauna: sau apar sume contestate (piese, manopera,etc.) pe care asiguratorul nu le va plati considerand ca nu au legatura cu accidentul, sau service-ul incarca factura cu piese,materiale,organe de asamblare, manopera supranormata, toate fiind "barbierite" din deviz si nedespagubite.
Despre Euroins e vorba aici. Trebuie multa atentie in ceea ce vei intreprinde ca sunt foarte neseriosi si au tot felul de tertipuri ca sa nu platesca. pe 29 sept am termen, sper sa se judece...
... au fost o gramada de incurcaturi... deci, vinovatul si pagubitul (frate miu) au fost la euroins unde s au facut constatarile si unde a fost fotografiata masina lui frate miu... vinovatul urmand sa trimita pozele cu masina lui prin mail intr cat nu se putea deplasa... vinovatul si a facut niste poze, dupa care si a reparat masina. a zis ca le trimite numai daca i dam 100 de euro... de aici toate incurcaturile.. i am dat pana la urma, dorind sa scapam! a trimis pozele, dar cica nu erau bune... (nu reiesea cum a fost avriata bara din fata a masinii pt ca el isi indreptase janta, fara sa o mai pozeze) am fost zilnic acolo, i am batut la cap... le am cerut explicatii... am povestit totul intr o discutie anterioara..., tot aici... acum, le am facut reclamatie la sediul central. ce vina am eu ca nu au facut ei pozele??? de ce le a cerut prin mail? intre timp mi au trimis la bucuresti dosarul pentru nu stiu ce... pt aprobare, cred.... insa NIMIC NIMIC NIMIC.. innebunesc NU stiu ce sa mai fac! am mare nevoie de ajutor.. MULTUMESC DIN SUFLET! au trecut 6 saptamani... de cand stau in astepatere cu masina busita!
Inspectorul de daune este vinovat pentru instrumentarea incorecta a dosarului, respectiv constatarile avariilor dublate de fotografii facute personal, cu aparatul foto al firmei(se poate constata contrariul).Daca dosarul dvs este complet/ corect, inclusiv fotografiile constatatoare a pieselor avariate(inclusiv bara fata) si schita accidentului, in concordanta cu declaratiile, nu au motiv sa va intarzie demararea/plata reparatiei.
Reveniti cu o plangere scrisa in care mentionati ca ii actionati in judecata pentru nerespectarea legislatiei privind asigurarile, inclusiv sesizarea CSA.