avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... reparatie in regie proprie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

reparatie in regie proprie

Buna ziua. Am deschis la euroins un dosar de daune, insa de 6 saptamani tot astept un raspuns... NU MAI AM RABDARE! Am nevoie de masina... Spuneti-mi, va rog, daca este posibil sa o repar pur si simplu pe cont propriu, iar facturile sa- mi fie ulterior decontate, in cazul in care dosarul va fi aprobat! va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: rouacasiope , utilizator 18:37, 25 Septembrie 2009
va multumesc mult, domnule consultant...
Achiesez la cele spuse de Nucu. Reventi cu dosarul complet ( copie ) l afirma de aigurari si ca CSA .
Succes
la firma de asigurari... nu prea mai am ce face... i am sunat sa i intreb ce mai este cu dosarul meu.. si mi au spus... "mi ati facut reclamatie... de acum asteptati raspuns de la bucuresti" dar cat sa mai astept? am sunat... mi a raspuns o voce feminina care mi a cerut datele,.. si mi a zis ca voi fi contactata pt lamuriri de dl care se ocupa de jud sv.. dar cat sa mai astept... ?? va multumesc!
am primit astazi de la euroins o instiintare ... nu mi se platesc despagubiri intru cat in urma verificarilor efectuate de reprezentantii euroins au rezultata mai multe neconcordante in privinta circumstantelor producerii evenimentului in raport cu cele consemnate in formularul de Constatare amiabila de accident... Ce ma sfatuiti sa fac? cele declarate in acea constatare amiabila sunt intocmai cum s au petrecut.. singura problema este faptul ca fotografiile vinovatului sunt incomplete... si asta pt ca dl inspector i a spus sa i le trimita prin mail/// si asta le a trimsi dupa ce si a reparat partial masina si dupa ce i am mai dat si 330 de ron.. pt ca nu voia sa le mai trimita.. ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cerute de asiguratorul rca al vinovatului. e un abuz? kartush1977 kartush1977 Salut pe aceasta cale pe toti membrii foumului si pun cateva intrebari legate de un accident in care am fost lovit din spate. Mai exact treaba sta cam asa: am ... (vezi toată discuția)
Refuz plata asigurator euroins iulian1986 iulian1986 In data de 31.05. 2015 am gasit masina lovita in parcarea din fata blocului dupa ce am venit de la serviciu. Persoana vinovata de producerea accidentului mi-a ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata in accident rutier, dosar nefinalizat primaryteacher primaryteacher In dimineata zilei de Paste am fost loviti in spate de un autoturism condus de un sofer care inchiriase masina.Mentionam ca ambele atoturisme se deplasau in ... (vezi toată discuția)