Buna ziua. Am deschis la euroins un dosar de daune, insa de 6 saptamani tot astept un raspuns... NU MAI AM RABDARE! Am nevoie de masina... Spuneti-mi, va rog, daca este posibil sa o repar pur si simplu pe cont propriu, iar facturile sa- mi fie ulterior decontate, in cazul in care dosarul va fi aprobat! va multumesc mult.
la firma de asigurari... nu prea mai am ce face... i am sunat sa i intreb ce mai este cu dosarul meu.. si mi au spus... "mi ati facut reclamatie... de acum asteptati raspuns de la bucuresti" dar cat sa mai astept? am sunat... mi a raspuns o voce feminina care mi a cerut datele,.. si mi a zis ca voi fi contactata pt lamuriri de dl care se ocupa de jud sv.. dar cat sa mai astept... ?? va multumesc!
am primit astazi de la euroins o instiintare ... nu mi se platesc despagubiri intru cat in urma verificarilor efectuate de reprezentantii euroins au rezultata mai multe neconcordante in privinta circumstantelor producerii evenimentului in raport cu cele consemnate in formularul de Constatare amiabila de accident... Ce ma sfatuiti sa fac? cele declarate in acea constatare amiabila sunt intocmai cum s au petrecut.. singura problema este faptul ca fotografiile vinovatului sunt incomplete... si asta pt ca dl inspector i a spus sa i le trimita prin mail/// si asta le a trimsi dupa ce si a reparat partial masina si dupa ce i am mai dat si 330 de ron.. pt ca nu voia sa le mai trimita.. ce pot face?