avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare dovada achitare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare dovada achitare creanta

Urmare a unui credit contractat si ne achitat integral, in anul 2004 banca a intocmit un dosar de dauna iar ASIBAN a facut plata creantei catre banca. A intervenit ulterior o societate recuperatoare care a inceput presiunile pentru recuperarea datoriei ( telefoane, adrese) .In dec 2004 s-a facut plata integrala a datoriei ( inclusiv penalizari) Chitanta respactiva a fost rtransmisa societatii respective de recuperare, Prin plata efectuata am crezut ca s-a inchis dosarul de dauna. Dar nu a fost asa. In dec 2017, an primit o adresa prin care ni se comunica pe acelasi dosar de dauna o datorie care trebuie acitata. Este alta firma de recuperare a creantelor care a preluat-o pe cea la care a fost facuta plata. Sunt in situatia in care nu mai pot dovedi plata facuta in 2004, nu am mai pastrat chitanta originala eliberata de banca. Am solicitat bancii dovada platii-dar fara sa precizezun nr de cont in care a-a facut plata, mi s-a precizat ca nu exista din partea lor o posibilitate de a ma ajuta. In aceste conditii am nevoie de o indrumare , Care sunt pasii pe care sa ii urmez pentru a face dovada achitarii datoriei? Cui trebuie sa ma adresez?. De unde sa incep?

Alte discuții în legătură

Credit la banca akula11 akula11 am facut un credit la o banca in anul 2006 la ING mai precis si datorita unor intarzieri de plata m-am trezit cu o notificare de la sc.Kruk sa ca reprezentant ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se prescrie o datorie veche de 10 ani catre asociatia de propietari nyky22 nyky22 Din luna iunie anul 2003 si pana in mai 2004 am fost plecat din imobil in provincie. sa facut la vremea aceia cerere de scoatere de la intretinere dar fostul ... (vezi toată discuția)
Credit Cristina Popa Cristina Popa Buna ziua. In 2008 am facut o refinantare la banca si am incheiat si un contract de asigurare . Dupa cateva luni am ramas fara servici, situatie care a durat ... (vezi toată discuția)