avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție

Buna ziua!
Copilul meu împlinește in 20 Iulie 2018 vârsta de 2 ani.pentru a solicita stimulentul de inserție când ar trebui sa depun cererea?este vorba de 60 de zile calendaristice sau lucrătoare?in cazul in care nu ma reîntorc la vechiul loc de munca și încep activitatea la alt angajator ma mai încadrez pentru solicitarea stimulentului de inserție?
Cu ce data trebuie sa închei noul contract de munca pentru a fi in termen?
Multumesc frumos anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 10 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa reveniți la munca înainte de 20 mai 2018 pentru a primi stimulent pana când copilul împlinește vârsta de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie amop1234 amop1234 sotia a stat cu bebe acasa primul an si eu al doilea. Ma reintorc la munca cand face copilul 2 ani, pe 16 iunie. Mai avem dreptul la stimulent de insertie? (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil Ralexandra Ralexandra Buna ziua . Sunt in concediu de crestere al copilului . Copilul implineste 2 ani pe 4 sept 2018 . Am ramas in CIC cu al doilea copil in continuarea CIC 1 . ... (vezi toată discuția)