avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... schimbare grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

schimbare grad de handicap

Buna ziua va rog mult sa ma ajutati si pe mine daca se poate cu pasii care trebuiesc urmati ptr schimbare grad de handicap2accentuat in grad cu insotitor.De unde trebuie sa incep si ce acte trebuiesc cerute ptr aa ajunge la comisia de handicap ptr schimbare.Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: AnaNitu05 , utilizator 16:30, 10 Aprilie 2018
Pentru stabilire afectiune,stadiu,este necesar sa intocmiti dosar cu documentele medicale care precizeaza istoricul si evolutia bolii sa solicitati expertiza medicala la comisia medicala persoane cu handicap din cadrul primariei teritoriale
Comisia medicala dupa analizarea documentelor,poate dispune emitere decizie/certificat de incadrare in grad de handicap sau pentru actualizare poate dispune investigatii suplimentare
Succes !
Da asta stiu am fost azi la spitalul unuversitar sau municipal ptr a programa evaluarea ptr comisie iar cei de acolo mau trimis la iml aici nu stiu ce sa cer si cum si dupa care sa merg la tribunal sa deschid proces ptr autoritate tutelara de caderea din drepturi ptr ca fratele meu este de zece aniu cu acest handicap si i sa dat si definitiv dar stadiu lui actual ptr ce are mai exact scrizofenie este mai accentuata boala ca ac ece ani de de aceea tr schimbat gradul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere certificat de incadrare in grad de handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Socrii mei sunt nevazatori si au certificate de incadrare in gradul 1 de handicap,grav,accentuat,cu valabilitate PERMANENT,scoase din 2006 si au ... (vezi toată discuția)
Handicap capitanud capitanud Buna ziua, As dori sa aflu ce beneficii pot avea in urma handicapului urmator: proteza de valva aortica, proteza de aorta si 3 bypass-uri. Multumesc (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de handicap pentru diabet zaharat tip 2? kotyfalvig kotyfalvig am diabet tip 2 fac insulina de 4 ori pe zi de 2 tipuri humalog si lantus si am o pensie de invaliditate gradul 2 pentru urmatoarele boli;; cardiopatie ... (vezi toată discuția)