avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Predare permis conducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Predare permis conducere

Buna ziua,
Am dat in judecata Politia Romana, pentru o contraventie in care imi pierd dreptul de a conduce pe o perioada de 3 luni. Pe tot parcursul procesului, am avut permisul, insa acum am pierdut, si trebuie sa il predau. Stie cineva cand trebuie sa il duc la Politie? Nu am primit nici o citatie acasa. Precizez ca am dreptul sa reduc suspendarea la o luna, printr-un examen, si nu vreau sa pierd acest drept. Las un link cu informatiile procesului:
[ link extern ]
P.S. Nu doresc sa fac recurs.
Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
adria.dragomir, utilizator
Cel mai recent răspuns: adria.dragomir , utilizator 13:22, 10 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie predat după maxim 15 zile de la expirarea termenului de recurs. În caz contrar, se mai adaugă 30 de zile la cele 3 luni...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis suspendat pentru viteza stefanprisacariu stefanprisacariu Buna seara, Mi-a fost suspendat permisul 90 de zile pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 km/h. Situatia este complicata, urmeaza sa ma mut din ... (vezi toată discuția)
Termen de predare permis auto dupa recurs vioavram vioavram Spunet-mi va rog daca in urma unui recurs respins am primit instiintarea prin posta la o luna distanta dar intre timp am primit de la politie instiintare ca mi ... (vezi toată discuția)
Am pierdut contestatie pv pt viteza de 101km/h in localitate cipri84 cipri84 buna,in febr 2008 am fost prins de radar,care era in mers, cu vit de 101 km in localitate;am contestat pv am pierdut dupa care am pierdut si la recurs iar de ... (vezi toată discuția)