Buna ziua, va relatez urmatoarea speta:
- am depus dosarul la secretariatul facultatii pentru a imi fi acordata o bursa
- imi este comunicat telefonic ca dosarul imi este respins
- depun o cerere pentru acceptarea dosarului si solicit sa imi fie comunicate motivele respingeri
- cererea este respinsa
- sunt afisate listele cu studentii bursieri
- depun contestatie impotriva raspunsului la cere si impotriva listelor
- contestatia este respinsa ca neintemeiata
- depun apel impotriva raspunsului la contestatie si solicit sa imi fie acordata bursa, informez de asemenea in acesta ca voi demara procedurile legale pentru a repara nedreptatea ce imi este facuta.
- apelul este respins ca neintemeiat.
- fac o cerere catre presedintele senatului universitar prin care solicit remedierea celor semnalate iar in caz contrar la data de .... ma voi adresa instantei de judecata.
- imi este comunicat ca nu intra in atributiile senatului cele sesizate.
- trimit un email catre toate persoanele din conducerea universitatii prin care informez despre aceasta problema si anunt ca la data de ... ma voi adresa instantei de judecata
- la data de .... ma adresez instantei de judecata.
Mai trebuia sa fac si alta cerere inainte de a ma adresa instantei de judecata sau se poate considera ca am parcurs procedura prealabila?
Buna ziua,
Aveti inscrisuri care sa dovedeasca cele spuse sau toate au fost facute oral?
Aveti dovada transmiterii e-mailurilor de care faceti vorbire?
Nu uitati ca vorbele NU SE POT COASE LA DOSAR!
Daca aveti probele de care faceam vorbire mai sus, va puteti adresa instantei dar sansele sunt 0!
La obsolut toate documentele detin un exemplar cu numar de inregistrare (inafara de prima cerere, nu am primit numar dar am primit un exemplar + raspunsul), nu depun cereri/documente fara a pastra un exemplar si fara sa solicit si inregistrarea cu acelasi numar a exemplarului meu, detin de asemenea si convorbirea telefonica in format audio si emailurile transmise (cu tot cu confirmare de citire).
Doream sa stiu daca demersurile facute de catre mine sunt suficiente pentru a se considera ca am indeplinit procedura prealabila.
Am gasit raspuns la ceea ce am intrebat.
- actele atacate nu au fost motivate si am invocat exceptia de nelegalitate, in cazul acesta nefiind necesara o procedura prealabila conform articolului 7 aliniatul 5 ce face trimitere la articolul 4
- contestatia si apelul depuse sunt asimilate unei proceduri prealabile.