avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de invaliditate

Am 33 ani si am lucrat 6 ani plus 5 ani facultatea la zi acum am depus dosarul pentru pensia de invaliditate gradul 3 cat ar trebui sa iau si cum se calculeaza
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:49, 10 Aprilie 2018
V-am dat un raspuns aici:

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Veti primi:

520 de lei-indemnizatia minima pentru pensionari

Daca nu sunteti multumita de raspuns, continuati discutia acolo unde ati inceput-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate Roxy 88 Roxy 88 Va rog sa imi spuneti cat voi primi daca am depus actele pentru pensia de invaliditate cu grad 3 am 33 ani si am lucrat 6 ani pus 5 ani de facultate la zi. (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate ? Eliana19 Eliana19 Buna ziua Va rog mult spuneti mi cum se calculeaza pensia de invaliditate gr 3 in conditiile: mama mea este nascuta in decembrie 1959 are vechime in munca 6 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua A.MaRIa1993.26 A.MaRIa1993.26 Va rog frumos ma puteti lamuri , sunt cu transplant hepatic SI mi.am facut actele pentru pensia de invaliditate, am un an jumate lucrati SI 3 Ani de facultate ... (vezi toată discuția)