Tatal copilului este plecat in Germania sa lucreze, in Romania inainte de a pleca avea doar o pensie de handicap de 270 lei venit legal, l-am dat in judecata pentru stabilirea domiciliului copilului la mine si pentru stabilirea pensiei alimentare si soc.. a facut o intampinare in care e de acord sa plateasca 1400 lei pe luna, , am o intrebare, o fi faptul ca lucreaza de fapt cu contract de munca acolo si daca da sunt sanse sa si demonstrez asta? Mentionez ca, copilul arre 4 ani si pana acum nu l-am obligat in nici un fel la achitarea obligatilor parintesti desi mi-a lasat benevol acea suma de 270 de lei pe luna insumand pensia de handicap.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Buna seara
Daca nu aveti cum sa demonstrati ca lucreaza in Germania si ce venit are e bine sa acceptati cei 1400 lei asa cum a aratat el
Dupa ce aflati unde lucreaza atunci va puteti adresa din nou instantei
Nu ati inteles, eu speram pentru maxim 400-500 de lei si el a facut o intampinare cu 1400 lei fara ca eu sa fi solicitat o suma inainte si ma intrebam de ce a aparut aceasta suma decat daca am fost mintita deliberat ca nu lucreaza si de fapt el lucreaza in strainatate, ma poate lamuri cineva?
Buna seara
Am inteles.
Exact asta am spus si eu
Daca nu aveti cum sa demonstrati ca munceste si unde e bine sa acceptati.
Cand veti afla unde lucreaza va puteti intoarce impotriva lui solicitand majorarea