avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sancțiune accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sancțiune accident

Buna seara, am avut un accident cu victima si s-a dispus NUP. Accidentul s-a produs din culpa comuna cred eu, nu stiu. Am vrut sa la dreapta de pe banda a doua sa parchez pe banda întâi unde erau mașini parcate in spic. Nu m-am asigurat si un motociclist ce venea in viteza a încercat sa ma depășească prin dreapta. Recunosc ca sunt vinovata, dar nu m-am gandit ca un autovehicul ar încăpea în spațiul dintre masina mea si cele parcate pe banda întâi. Care poate fi acum sancțiunea pentru mine, odată dispusă neînceperea urmăririi penale? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar accident cu victime marius catalin marius catalin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Pe data de 23-06-2009 ma aflam la volanul masini in intersectia Iuliu Maniu cu Valea Cascadelor, ... (vezi toată discuția)
Accident mihai bravu cu matei voievod zts zts Buna ziua.As dori sa aflu mai multe pareri in legatura cu vinovatia in cazul unui accident rutier.Ma deplasam din Pasajul Muncii catre Iancului.La prima ... (vezi toată discuția)
Consecinte accident adryanaf adryanaf Buna seara. Cazul meu se prezinta in felul urmator: sotul meu conducea regulamentar masina cand, in afara unei localitati, un pieton aflat in stare de ... (vezi toată discuția)