avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare casa veche la tara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare casa veche la tara

Buna ziua.
As vrea sa ma îndrumați pentru intabularea unei case cu teren de 1000 m2 la țara, mai exact in comuna aiton Jud Cluj. Dobândită prin moștenire existând testament pe numele mamei mele. Cât ar costa intabulare pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: Dana leanca , utilizator 20:10, 2 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Pai nu se poate intabula pe numele dumneavoastra ci pe al mamei.
Daca mama a decedat atunci dezbateti succesiunea la notar sau in instanta si apoi intabulati.
Costul unei intabulari il puteti afla de la un notar din zona sau de la un expert cadastrist.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Mulțumesc mult!!!
Buna ziua!avem o casa la tara si vrem sa o intabulam . Casa a fost cumpărată în 2002 de la 4 frații. Casa era părintească dar cand au vanduto doar 3 dintre frați și-au dat semnătura si au zis ca al 4 lea frate nu are parte din casa pentru ca el a moștenit alta casa. Dar acum al 4lea frate vrea parte din casa. Ce trebuie sa facem? Cum sa procedăm?
Buna ziua!avem o casa la tara si vrem sa o intabulam . Casa a fost cumpărată în 2002 de la 4 frații. Casa era părintească dar cand au vanduto doar 3 dintre frați și-au dat semnătura si au zis ca al 4 lea frate nu are parte din casa pentru ca el a moștenit alta casa. Dar acum al 4lea frate vrea parte din casa. Ce trebuie sa facem? Cum sa procedăm?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de intabulat Dana leanca Dana leanca Buna ziua!avem o casa la tara si vrem sa o intabulam . Casa a fost cumpărată în 2002 de la 4 frații. Casa era părintească dar cand au vanduto doar 3 ... (vezi toată discuția)
Donatie casa + teren miry18 miry18 Buna ziua ,asi dori sa stiu ce acte trebuiesc pt o donatie de o casa cu teren in jur pentru 2 surori,si cam cat ar costa.( terenul e in jur de 990 m2) casa nu ... (vezi toată discuția)
Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)