avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... eliberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

eliberare conditionata

buna ziua,fratele meu are de executat 3 ani de inchisoare pentru furt unul din ei ete coada de la o fapta anterioara care a avut o cu suspendare a executat 2 a avut o cerere de eliberare conditionata si a primit 3 luni amanare se poate oare ca e recidivist.acum o sa aibe recurs la aceasta eliberare credeti ca are nevoie de avocat?si exista sanse ca tribunalul sa ii accepte cererea
Daca i s-a dat o amanare de 3 luni, inseamna ca acea comisie care analizeaza cererea a constatat ca nu sunt indeplinite anumite conditii - daca insa fratele dvs. considera ca respectivele conditii sunt indeplinite, atunci ar fi bine-venita prezenta unui aparator ales (din oficiu, oricum va avea) care stie mai bine ce e de facut in astfel de situatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata- cat de mult ajuta noul cod penal??? roxanaph roxanaph Buna seara! Am si eu o intrebare referitoare la fratele meu care a executat deja 2/3 din pedeapsa , a intrat in comisia de liberare conditionata , dar a ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata dellacroce dellacroce buna ziua,dupa amanarea de 3 luni care am primit o cine ar trebui sa ma elibereze comisia de la penitenciar sau tribunalul,asta daca as indeplini toate ... (vezi toată discuția)