avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este posibila colectarea deseurilor fara aviz de mediu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este posibila colectarea deseurilor fara aviz de mediu?

Ar exista posibilitatea de ridicare si transportul deseurilor nepericuloase de la diferite firme catre un centru autorizat fara a fi necesar un aviz de la mediu ? Sub orice forma juridica (pfa/ firma).
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:50, 12 Aprilie 2018
Trebuie sa detineti o firma inregistrata la Registrul comertului.
Pentru inregistrare firma veti completa declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile dpvd mediu, sanatate, sanitar-veterinare, securitate si sanatate in munca. Se bifeaza casute pe declaratie.
In cazul mediului pentru firma ce doriti sa o infiintati, Agentia teritoriala de mediu va verifica in teren realizarea masurilor pe care le-ati bifat si va cere, dupa caz, sa depuneti documentatia pentru aviz/ autorizatie de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colectare deseuri nepericuloase Aliz21 Aliz21 Buna ziua. Pentru colectare deseuri nepericuloase ám nevoie de avizul de la Mediu? Sí cat ma costa.dacá ma puteti ajuta cu amanunte. (vezi toată discuția)
Reglementari si avize pentru constructia tirolienelor Morosh Morosh Buna ziua, Vreau sa investesc in construirea unei tiroliene intr-o zona de munte si as vrea sa stiu ce reglementari sunt in acest domeniu si ce avize ... (vezi toată discuția)
Comertul cu vopsele in cladire cu spatiu locativ - probleme cu noxele? razvan_dt razvan_dt Firma urmeaza sa isi desfasoare activitatea la parterului unei vile cu doua apartamente. La etaj locuieste o familie. Este reglementat in vreun fel comertul ... (vezi toată discuția)