avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reglementari si avize pentru constructia tirolienelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reglementari si avize pentru constructia tirolienelor

Buna ziua,
Vreau sa investesc in construirea unei tiroliene intr-o zona de munte si as vrea sa stiu ce reglementari sunt in acest domeniu si ce avize trebuiesc obtinute pentru asta!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Morosh , utilizator 18:03, 14 Septembrie 2018
Trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului puteti solicita si obtine autorizatie de ctie. de la primarie si dupa caz accept de la Ocolul silvic din zona.
Va trebui sa infiintati o firma la Registrul comertului si sa declarati activitatea la ANAF. La deschiderea firmei veti face declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile de functionare dpvd securitate si sanatate in munca, mediu, sanatate, sanitar-veterinare. In teren va trebui sa se regaseasca ca fiind realizate masurile pe care le-ati bifat ca fiind luate in declaratiile pe propria raspundere.
Pentru a putea functiona trebuie sa detineti autorizatie de functionare dpvd al securitatii si sanatatii in munca (se obtine de la ITM), aviz/ autorizatie ISU_psi si dupa caz, autorizatie de mediu.
La punerea in functiune, dupa receptia finala si obtinerea autorizatiilor susmentionate primaria va poate da autorizatie de functionare,
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto Vrabiedanut Vrabiedanut Ce avize, aprobări, etc , sunt necesare pentru amplasarea unei spălătorii auto self service pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Este posibila colectarea deseurilor fara aviz de mediu? gratian25 gratian25 Ar exista posibilitatea de ridicare si transportul deseurilor nepericuloase de la diferite firme catre un centru autorizat fara a fi necesar un aviz de la ... (vezi toată discuția)