avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin?

Va rog sa-mi spuneti ce acte si ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin in care se comercializeaza papetărie,birotica, mercerie?
O sa fie și xerox și reparații croitorie
Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:50, 26 Iulie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La inregistrarea firmei la Registrul comertului ati dat niste declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile legale de functionare din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca, mediu, sanatate, sanitar-veterinare. In baza acestor declaratii (ati bifat niste casute si ceea ce ati bifat trebuie sa se regaseasca ca realizat in magazinul dvs. cand veti fi vizitat de inspectorii din institutiile abilitate ale statului).
In baza declaratiilor pe propria raspundere, la cerere primiti de la RC certificate constatatoare pentru fiecare domeniu in parte, mentionat mai sus. Acestea tin loc de autorizatii si sunt verificate de catre inspectorii din institutiile statului.
In functie de locatia magazinului dvs. puteti avea nevoie de aviz/ autorizatie ISU-PSI. Se solicita in baza unei documentatii intocmite de dvs.
Puteti face o adresa scrisa, depusa cu nr. de inregistrare/ data pentru a intreba cu titlu informativ daca este necesar aviz/ autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii infiintare magazin mixt kokolyko kokolyko Buna ziua, Inteleg ca pentru infiintarea magazinului mixt este nevoie, pe langa srl, de anumite autorizatii (dsp, dsv, PSI, mediu). Dupa infiintarea ... (vezi toată discuția)
Spalatorie auto Vrabiedanut Vrabiedanut Ce avize, aprobări, etc , sunt necesare pentru amplasarea unei spălătorii auto self service pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Psi si ssm pt chiosc 2 m2 ynutaa1 ynutaa1 Va rog din suflet as vrea si eu sa stiu cum trebuie sa fac pt a obtine avizele necesare psi si ssm pt un chiosc de 2 m2 in care se vand produse preambalate cu ... (vezi toată discuția)