avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua - recuperare creanță veche
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua - recuperare creanță veche

Am luat un telefon de la orange și eram minora abonamentul iar asta a fost acum 6 ani și acuma mi-a venit un plc de la get back sa platesc ce se poate intampla?si îmi scrie in plic ca ma trimite in instanta
Cel mai recent răspuns: Dorin neda , utilizator 09:28, 15 Aprilie 2018
Simple amenintari pt a va convinge sa platiti sau macar sa esaloneze debitul.Sa va dea in judecata iar dvs prin intampinare puteti invoca prescriptia.Nu achitati nici 10 bani fara a discuta in prealabil cu un av,Daca aveau sanse va actionau in judecata pana acum,incearca doar sa va streseze cu notificari,tel pt a ceda.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o firmă de recuperare andreea9219 andreea9219 Buna ziua.Sper ca cineva sa ma poata ajuta in situatia aceasta. De jumatate de an sunt sunata non-stop de catre cei de la Get Back Recovery. Cand spun non-stop ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Get back recovery - scrisoare ioanasss ioanasss Buna, Am primit zilele trecute o scrisoare (notificare de plata) d ela Get Back Recovery, cum ca as avea de achitat suma de 8000 RON pentru un abonament ... (vezi toată discuția)