avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarație de la ARR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarație de la ARR

Buna ziua! Știți cumva dacă Autoritatea Rutieră Romană cere de la școlile de șoferi declarație de la fiecare instructor in care sa se precizeze unde lucrează și cat lucrează? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Ingradirea dreptului la munca GMN GMN Sunt instructor auto autorizat, dupa ce am urmat, fireste, un curs de atestare profesionala organizat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva unei scoli de soferi jacquelline jacquelline As dori sa stiu care este institutia care verifica corectitudinea modului de desfasurare a activitatilor specifice scolilor de soferi (de exemplu din punct de ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)