avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redactare Înștiințare judecătorească
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Redactare Înștiințare judecătorească

Bina ziua . Am deschis un recurs la un PV de constatare dar ulterior am renunțat la a acest demers .
Redactarea înștiințării judecătorești mi a fost trimisa la adresa de corespondenta dar datorită faptului ca mu am fost in localitate , factorul Postal a trimis-o inapoi hudecataoriei .
Va rog sa mi Spune-ți și-n ce moment curg cele 30 de zile de contestație . Nu creau sa contest dar vreau sa știu . Si care este procedura .
Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Amânare proces Palalila Palalila Bina seara . Am contestat un PV de contravenție in care îmi este reținut permisul pe 30 de zile dar pana la urma am trimis o adresa către judecataorie in ... (vezi toată discuția)
Amenda rat Roger25 Roger25 Salutare, Mi-a venit in cutia postala un aviz de la posta cum ca am de plata o amenda.. e vorba de un mandat postal. initial nu stiam ce e / de la cine e, ... (vezi toată discuția)
Amânare proces Palalila Palalila Bina seara . Am contestat un PV de contravenție in care îmi este reținut permisul pe 30 de zile dar pana la urma am trimis o adresa către judecataorie in ... (vezi toată discuția)